Taikurikurssi Kurjenmäkikodilla

24.9.2016

HALUATKO TAIKURIKSI?
Taikurikoulu HokkusPokkus ja MLL Hämeenkyrön yhdistys järjestävät taikurikurssin 1.-6. Lk lapsille lauantaina 24.9.2016 klo 10-14 Kurjenmäkikodin juhlasalissa.
Kurssilla opitaan monia erilaisia temppuja, esiintymistaitoa, mimiikkaa ja perehdytään taikurin rooliin. Kurssilla käytettävät taikavälineet saa kurssin päätyttyä omaksi.
Kurssin hinta on MLL:n jäsenille 15€/lapsi tai 25€/ 2 lasta, ei jäsenille hinta on 30€/lapsi tai 55€/2 lasta. Maksu suoritetaan paikan päällä käteisellä.
Kurssille ilmoittaudutaan sähköpostilla 21.9. klo 16 mennessä osoitteeseen: mllhameenkyro@gmail.com. Paikkoja rajoitetusti! Mikäli kiinnostusta riittää, on mahdollista järjestää toinen kurssi sunnuntaina 25.9.2016.
Kurssille omat eväät mukaan!
Kurssin ohjaajana toimii Maarit Tiilikainen, joka on valmistunut Turun taiteen ja viestinnän oppilaitoksesta sirkustaiteen perusopettajaksi. Hän on toiminut 10 vuoden ajan ohjaajana Linnanmäen sirkuskoulussa. Taikurina Maarit on esiintynyt teattereissa, televisiossa ja Suomen Kansallisoopperassa ja monissa muissa yhteyksissä. Maarit on voittanut mm. 1. palkinnon taikureiden pohjoismaisissa mestaruuskilpailuissa. Lisätietoja Maaritista ja Hokkuspokkuksesta: http://www.hokkuspokkus.com
Kurssin päätteeksi järjestetään juhlanäytös, jossa kaikki halukkaat voivat esiintyä. Näytös alkaa klo 13:30. Lasten vanhemmat ovat tervetulleita seuraamaan näytöstä!