JÄSENYYS

Miksi liittyä?

Tule yhdessä tekemään parempaa arkea Hämeenkyrön lapsiperheille tai ole mahdollistamassa vapaaehtoisten suunnittelemat ja ideoimat tapahtumat, tukemalla yhdistyksen toimintaa.

Yhdistyksemme järjestämät tilaisuudet ja retket vain yhdistyksen jäsenille tai alennettuun hintaan!

MLL Hämeenkyrö tukee paikallista nuorisotyötä,

Maksuton jäsenyys kaikille alle 18-vuotiaille, jäsenmaksu aikuisille 25e/kalenterivuosi.

MLL ajaa valtakunnallisesti lapsiperheiden asioita, lisää tietoa löydät täältä.

Lähde mukaan toimintaan ja liity jäseneksi!

Jäsenedut

Jäsenenä saat etuja paikallisista liikkeistä ja valtakunnalliset jäsenedut
Esittämällä MLL:n Hämeenkyrön yhdistyksen jäsenkortin saat alennusta seuraavista liikkeistä Hämeenkyrössä:

• Marjan Kukka: -10% kaikista kuivakukkatuotteista
  • Tekniset Uusi-Erkkilä: -5 % kaikista normaalihintaisista tuotteista (ei koske matkapuhelimia eikä tietokoneita). Kodinkoneiden ja televisioiden kotiinkuljetus maksutta.
  • Kyrösnäkö: -20% normaalihintaisista tuotteista. Alennus ei koske piilolinssejä.

YHDESSÄ OLEMME ENEMMÄN